Koalabak

Oh my fucking God. Det är sant, jag har bakat. Tonvis med bröd (eller ja, nåt kilo i alla fall) och lite muffins. Jag var tvungen att ta en bild på detta ovanliga beteende.


Palle goes desperat hemmafru



Såg på filmen Labyrinth som Jonas köpte till mig i födelsedagspresent eftersom han vet att jag har en crush på david Bowie. Så härlig 80-talsfilm, och vad kan slå fel när det är en glamrockig Bowie som spelar kung över goblinerna och brister ut i sång om vartannat. Helt underbart. Tack älskling <3

Nu blir det slappdags!
Pöss

Omigod!

Jag är så dålig på att uppdatera. Men det är så töligt när man inte har något intressant att skriva om.

Men jag får försöka!

I Fredags ringde Ida till Jonas kl ca.17 och sa ungefär "jag är festsugen, kom över ikväll?". Sagt och gjort, vi åkte dit, tjötade om allt möjligt, jag söp mig redlös (nej inte riktigt, men ganska dragen blev man). Kul var det i vilket fall!
Sen på Lördagen vaknade jag upp och kände mig inte vidare bakfull, till en början. Det blev IKEA och sen när vi kom hem slog bakfyllan till. Som tur var blev man bjuden på mat av Jonas ängel till mor, så laga egen slapp jag iallafall. Sen såg vi på "Baader Meinhof" som skulel kunna vara en så intressant film, men dom hade misslyckats totalt tyckte vi alla. Vi såg en timme, sen stängde vi av och gick hem istället.

På Söndagen blev jag förkyld, igen! Hade äntligen hämtat mig efter förra förkylningen. Men jaja, på Måndagen var vi iväg och tränade i vilket fall. Var massa jobbigt när halsen värkte och man kände sig lika vältränad som en gravt överviktig hamster i ett alldeles för litet hjul.

Idag var jag hos tandläkaren. Trodde jag skulle få en dödsdom, så dåligt som jag sköter mina tänder. Men tvärtom! Allt var tipptopp, thank god för starka tänder. Tandhygienisten var supertrevlig och pikade inte ens mig för att ha labret (som skaver mot tandköttet, tandläkare brukar inte vara så jätteförtjusta i dom). Tandhygienisten hette Mimmi och log hela tiden. Hon skulle nog bli ett väldigt bra husdjur.

Blev lite förbannad idag med - skulle hämta ut ny medicin på apoteket. Gick dit och var beredd på att betala en 900:- som förra gången jag hämtade ut. Då säger apotekaren "Vi har en medicin som är exakt samma sak fast till lite lägre pris, vill du ha den istället?", jag tackade och tog emot. Sen höll jag på att få en chock; "det blir 58 kronor". Vafan varför betalade jag 900:- förra gången!? IHK! Grrr... Fast det är klart, domma kanske inte är så vackert rosa som dom förra var (varför in i helvete gör man medicin babyrosa? Ska det vara aptitligare då eller?)

Nej det får räcka.
Pöss!

Nyttigheter

Jag är nästan lite stolt över mig själv. Jag och Jonas tränar 3ggr/vecka på gym, en timme varje gång. Och vi har börjat äta nyttigare, jag äter keso & banan om jag blir hungrig mellan måltiderna. Och vi äter bara grovt bröd samt att jag ska börja göra rätter från en GI-kokbok jag köpte på bokrean i Göteborg.
Köpte också boken "Låt den rätte komma in", som jag precis läst ut. Den rekommenderas starkt, mycket bra! :D

Såg Lyxfällan nyss med någon blås Stureplansbrud. Herregud, vissa folk får mig att tappa hoppet helt om mänskligheten.

Peterdags nu.

Note to self: fösöka börja blogga mer.

Pöss

Lal

Oi oi! Nu ska jag snart hem till Karlstad igen. Men vistelsen i Göteborg har varit lagom lång och trevlig.

Tisdagen:
Kom till Gbg med tåget kl 17.00 ungefär, när jag kom hem till mor satt hon och tittade på Victoria och Davids presskonferans och glädjeskrek åt mig "Victoria har förlovat sig!". Jag tittade lite förvirrat. Hade min mor blivit en skvallerpresstant?  Usch. Jag satte mig vid datorn och gjorde mitt java prov istället. Fick ett fel.
Sen var jag ganska trött, men kunde inte somna. Natten var jobbig, sov 10min vaknade- panikångest, och sen upprepades det hela natten ungefär. Blahblää!

Onsdagen:
Var det lunch inne i staden med systern, vi åt svingod vegetarisk lasagne och jag höll på att spricka. Sälmätt.
Somnade sen resten av dagen typ, var i nåt konstigt stadium mellan dröm och verklighet. Det var jävligt äckligt för mina mardrömsfigurer började gå runt och halshuggas i mitt sovrum. Skumt var det, som om dom hoppat ur min dröm och ut i mitt rum. Jävla monster.

Torsdagen:
Jag fyllde 23. Det kändes oerhört deprimerande. Känns som jag fortfarande är 18. Jag borde ha gjort något med mitt liv nu ju. Men jag fick iaf tårta och lunch på stan. Och pengar. Och en jättesöt animedvd av min syster "The cat returns", om en tjej som kommer till ett kattrike. Lövely!

Fredagen:
Ehm jag minns inte riktigt. Tror jag mest slöade.

Lördagen:
Gick till min kära far och åt jättegod mat, tittade på youtube-klipp, tittade i gamla fotoalbum och såg hur pappa såg ut när han var ung hippie. Han hade långt hår och världens största glasögon. Hett.
Sen kom min lillebror hem, han hade shoppat upp sin månadspeng på märkeskläder. God..
Sen såg vi på en svensk film som hetter "Strom". Den var stormbra, höhö. Fast det var väldigt symboliskt allt så man greppade inte det förrän i slutet. Men tummen upp. Eller båda tummarna upp faktiskt.

Söndagen:
Gick på "Benjamin Buttons otroliga liv" på bio. Tyckte själv att den var värsta sömnmedlet, men den hade sina stunder. Jag fick äta godis iallafall. Tror killen bredvid mig tyckte jag smaskade för mycket, för efter halva filmen bytte han plats med sin tjej. Oj.

Måndagen:
Var till stan och shoppade kläder. Göteborg <3
Såg även en svan komma flytande i den skabbiga kanalen mitt inne i centrum, samt en kille som såg ut som zorro fast med sämre hållning och mer skägg. Fast alltså killen kom inte flytande i kanalen. Bara svanen.

Adjö!

RSS 2.0