Mmm zombies

[REC] är bannemej den bästa skräckfilm jag sett, och den absolut läskigaste. Den var inte bara splatter, utan kändes väldigt verklig. Riktigt lyckad. Hade velat se den på bio, fast då kanske jag hade fått hjärtattack ^^
Rekommenderas varmt i alla fall.

Pööss

Fredag

Igår började dagen med att vi bara var allmänt slappa, gosade med katterna och satt framför datorn/tv:n.
Men sen vid 17-tiden så begav vi oss av till Yvonne och Jan för att gå ut och använda våra fancy kuponger på Freden. Maten var supergod! Tackar så mycket för det (särskilt svärmor - om man får säga så- som betalade ^^).
Sen fortsatte festligheterna när vi följde med sällskapet vidare hem till deras och drack Irish Coffee, YUMM!, samt Smirnoff Ice och knaprade chilinötter. Där satt vi sen och sjöng med till gulliga familjeprogram som Dobedoo och Singing Bee. Tänk vad Jonas är duktig, kunde sjunga med till massa bra shlager, tror han kanske är lite homosexuell innerst inne.
Jag hjälpte även Jan med att fixa divX och lite codes på hans dator så hans piratkopierade filmer skulle fungera (det är prästgårdsvägen ni ska skicka polisbilarna till).
Det var en lyckad kväll, så man får tacka så mycket för det trevliga sällskapet, och då menar jag inte bara Zelda.

Vid återseende,
Jenny Pauline Andersson, inte alltid cynisk

Wobbwobbwobbli

Min dator har begått självmord. Riktigt sorgligt faktiskt, Prassel trodde att det nog var processorn. Skitsur blev jag, stackars Jonas som behövde vara i närheten av mig då :|
Nu sitter jag på den bärbara och lirar WAR, men kan fan inte bestämma vilken klass jag ska spela, så jag kommer aldrig någon vart. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än, pvp delen är klart bättre än WoW, men pve föredrar jag nog warcraft.

Jag var ute med Leya nyss, i koppel. Hon fungerar helt okej i koppel för att vara katt. Det värsta med att gå ut med katt i koppel är att det jämt ska komma massa folk fram och fråga "men går det verkligen att ha en katt i koppel!?". Örk behöva vara social med främmande människor är inte min favortisysselsättning.
Åter till Leya- Idag satt hon inte bara under en buske och åt gräs heller, hon gick runt till lite olika buskar och lade sig mitt på den öppna jättefarliga gräsmattan. Hon börjar bli modig :P
Lillkatten orkar jag inte gå ut med, hon blir så rädd för minsta ljud. Och dom ska vara rovdjur?

Igår låg jag och älsklingen och tittade på Pans labyrint innan vi somnade (eller ja, han somnade mitt i den). Underbar film. Jäkligt brutal, men det är lite det som gör den så bra. Jag hatar förutsägbara hollywoodfilmer.
Ibland undrar jag om jag är lite väl cynisk och hatisk av mig... Thomas DiLeva kanske kan bota mig.

O'boy är gott.


Saknad

Men ÅH! Jag vill bara hem till Jonas och katterna, saknar dom så mycket :(  Vart är alla mirakelkurer?


Lätt motvind

Idag var jag på akut psyk efter att ha mått dåligt och haft dödsångest i en månad, somnat 8 på morgonen varje natt och bara varit allmänt utmattad.
Dom gav mig nya och starkare droger, woho, nu så! Hoppas för kung och fosterland att det hjälper. Mer krångliga medecinnamn att hålla reda på dock. Vem kommer på alla namn på mediciner egentligen? Och varför kan dom inte heta lätta och trevliga saker som kul, boll och katt?
Ska åka hem till Göteborg ett tag medan jag byter medicin eftersom det alltid blir sämre innan det blir bättre när man byter/börjar med nya mediciner. Mor ska ta hand om mig och jag ska känna mig som en hjälplös liten unge igen.

Jag älskar våra katter! Nu ligger Cho här i mitt knä med hakan på min arm så jag knappt kan skriva. Hon är så kelsjuk så man undrar ju om hon egentligen är en katt, eller kanske en blodigel? Hon gillar att tugga på fingrar så det lutar mer och mer åt igel hållet. Hur som helst så är hon en jäkligt gosig igel.

Jag är såååå trött idag att jag antagligen skulle kunna lägga ner huvudet på tangentbordet och sova resten av dagen. Men det ska jag inte göra, har fått bättre sömntabletter nu så jag sak hålla mig vaken tills inatt, slänga i mig ett piller och förhoppningsvis somna innan det ens har ljusnat igen!

Rutiner, du måste skaffa rutiner. Så sa han den norska psykdoktorn. Just my luck att få en norsk en också. Fattade inte hälften av vad han sa. Och rutiner? Jag har alltid varit kass på sånt. Jag äter olika tider varje dag, somnar olika tider varje natt och klarar knappt av att ta medicin samma tid varje dag.
SUCK! rörigt.

Tråkigaste inlägget ever.

Pöss



RSS 2.0