Aho!

Igår var jag och Jonas över hos Idan och Skoog tillsammans med Glennefar och Lina. Vi följde inte med ut, och det gjorde inget så ni ska inte ha dåligt samvete. Jag ville inte alls ut just då förstår ni.
Men jag är lite trött på att jag är så känslig. Kände mig allmänt kritiserad för mina kläder, jag tar ju liksom på mig vad jag vill och tänker inte på det där med stil och att man kanske ser ut som en löjlig wannabe. Sen så var det lite kritik för att jag gick på ett Ung Vänster möte, jag vill ju bara utforska lite, i Göteborg var dom riktigt bra och radikala och med mycket högre åldersgrupp. Här var dom dock inget att hänga i julgranen. Personen ville nog inget illa, bara jag som är instabil.
Usch får en såndär känsla att alla bara hatar en ibland. För jävligt att man ska ha så dåligt självförtroende. Bölade halva natten för att jag känner mig ensam och korkad, klumpig & ivägen.

Anyways. Idag var vi över hos Per och Eve lite för att Fribe skulle dra igenom Warhammmer reglerna. Jag känner mig lost och min armé kommer antagligen bli skit, men det blir nog kul! Jag är ju en n00b på det så dom får inte förvänta sig så mycket :)
Sen var vi hos svärmor och satt i solen, Jonas fotade och jag pluggade samt fick vätskebrist och blev yr. Hej panikångest.
Men sen blev det gott grillat och till efterrätt glassbåt, så det har varit en trevlig dag .

Hittade en fyrklöver förresten, Jonas hade suttit och letat jättelänge så hittade jag en direkt. En ganska skabbig sådan dock. Så jag tyckte den inte var nåt och ha och slänge iväg den, sen kom Jonas tillbaka från att ha hämtat kameran och undrade "Vart är fyrklövern!?" "Ehrm... Jag slängde bort den". Sen var han lite bitter, han som tänkt ta kort. Haha, så söt.

Jag längtar hem till mamma :(

Pöss.

Knark

Sitter här och borde plugga, men det är så jävla svårt det kapitlet jag håller på med nu. Jag kommer ingen vart, känns fruktansvärt motigt att försöka sätta sig med det då.

Åh jag är så sugen på choklad! Tror jag är lite beroende. Jag brukar tröstäta choklad när jag tycker synd om mig själv, vilket är ungefär 24/7 haha. Men nu sa jag till mig själv att jag måste sluta annars så kommer jag bli en finnig tjockisboll och tycka ännu mer synd om mig själv. Tillslut kommer jag sitta där i sängen och inte kunna röra mig p.g.a all fetma och Jonas får leka feeder och sköta om mig. Lät inte så dum ändå...

Jag är trött på att må illa av att äta middag. Jag vet inte varför, men just middag blir jag ofta illamående av. Antingen är det medicinen eller så är det efterskalven av tonårens destruktivitet som gör sig påmind. Doktorn var inte till mycket hjälp, hon sa åt mig att köpa åksjukepiller... Ehrm? Dessutom sådana som man blir sjukt trött av, och ärligt talat så behöver inte jag blir ännu tröttare av mig för då skulle jag inte få något gjort på dagarna mer än tupplurar.

DET ÄR SÅ SYND OM MIG SOM MÅSTE PLUGGA!? Ska jag köpa choklad? Ska jag? huhuh?

Saknar
...Jonas
...Vicky
...Mamma
...Pappa
...syster
...lillebro.
...Maja
...Göteborg

Tillräckligt med anledningar för att köpa en chokladkaka?




Nom nom nom! Gief! Apelsinkrokant........ grrrllrlrr *dreggel*


Pöss!

Ni hao

Nu är jag stressad. Har ungefär 20sidor matematik kvar att göra plus att jag behöver repetera en jävla massa för jag kan inte skiten. Prov nästa vecka, ihk ihk :( Men jag ska klara det. Har aldrig fått underkänt på ett prov i hela mitt liv och tänker verkligen inte få det på ett sånthär viktigt.

Jag har nästan lite planer för en gång skull. Jag är inte van vid att ha saker inplanerade så det känns mycket med att ha fyra saker inplanerade:
*5 Juni - prov
*7 Juni 14.00 - SUF möte
*7 Juni - EU-val
*24 Juli - Danmark, guild möte (förutsatt att vi får kattvakt)

Är egentligen Ung Vänster möte idag med, men jag skippar det. Känns inte som det är för mig riktigt, inte min åldersgrupp och även om de har vettiga åsikter så är jag klart mer syndikalistisk i mitt tänkande och agerande. Så jag håller tummarna för att SUF är bra, annars får jag fortsätta vara organisationslös. Det gör mig egentligen inget, jag vet vart jag står och behöver ingen grupp som berättar det för mig, men det är ju det här med att träffa folk som känns ganska viktigt pg.a. att jag sitter här hemma och ugglar 99% av min tid.

Fundulerar på vilka Warhammer jag ska välja. Vi ska beställa ikväll så jag måste bestämma mig. Ville vara dvärgar men det var så många som var det redan. Står nog mellan Bretonnia och Chaos nu. Eller nej jag vet inte. HYF!


Bretonnia                             Warriors of Chaos                     



Vi var lite oroliga över ekonomin, men igår fick Jonas 11k semesterersättning från Ikea! Så jag sitter här hemma och leker lyxhustru medan han håvar in pengarna.

Nu måste jag plugga :(
Pöss!

Update


Dagens bra: Bestämt mig för att spela Orcs and Goblins i Warhammer! Yey nörderier!

Dagens anus: Jonas jobbar nuförtiden från 11-20, och eftersom jag inte är uppe innan 11 så träffar jag honom väldigt lite. SAKNA! Jag älskar älskar älskar honom så sjukt mycket <3



Mmmup

Idag har jag varit duktig:
*Pluggat
*Fixat tvättid
*Handlat
*Lagat paj (alltså lagat en matpaj, inte lagat något som var paj...ehrm)
*Storstädat (våttorkat, dammsugit, slängt massa skit)

Imorgon ska jag kanske på möte hos SUF (Syndikalistiska UngdomsFörbundet). Men dom glömde säga vart det var någonstans så får se om dom hör av sig. Jag är så velig, vet inte vilket förbund jag ska vara med i. Ugh.

Naj nu måste jag kolla till pajen!
Pöss!

Alltid rött, alltid rätt

Åherreeguuu vad duktig jag var som tölade mig iväg på vänstermötet! Kom dit och såg 2 personer, dom såg osäkra ut så jag gick fram och sa "Hej jag är ny här!" varpå dom svarade "Jaså? Vi som trodde du var så erfaren!" Haha!
Sen kom det 4 pers till, två som var en kvart sena. Jävla vänsterpack ;) Mötet var ganska segt och innehållslöst, fast en sak var kul, nästa Onsdag ska dom ut på stan och visa att Vänsterpartiet med är för fildelning (inte bara jävla Piratpartiet som f.ö. är hobbyliberaler i sina andra frågor). Då ska vi dela ut fil! Haha! Kul idé men vet inte riktigt om det kommer nå ut. Det roligaste var när en av killarna desperat sa "ja men då måste vi ha ekologisk fil!", ordföranden började skratta och sa att han kunde få både ekolgisk fil och sylt sen kan vi diska allt i Värnern för att slå ett extra slag för miljön :P
Som sagt var mötet ganska så innehållslöst, men sen efteråt satt vi och tjötade i 1½ timme ungefär, och det var riktigt trevligt. Så jag drar mig nog dit nästa vecka igen. Kanske ska vara med och fildela med!
Ordföranden var en 17-årig tjej som lär ut feministiskt självförsvar, jag kände mig gammal, alla andra där gick fortfarande i skolan. Gammel tant jag.
Var så skönt att bara träffa lite folk, och inte bara hänga på Jonas umgängeskrets för en gång skull (inte för att det är något fel på det, dom är ju underbara <3).



Dagens bra:
  Nachoschips. Mmmmmm...

Dagens anus: Jag vaknade sjukt sent idag igen. Måste sluta sova bort dagarna.



Pöss!

Nervös

Idag hade jag tänkt försöka ta mod till mig och åka in på ett Ung Vänster möte. Jag vet inte ens om jag hittar dit så får väl se hur det går. Usch jag hatar att gå ensam och träffa främlingar, det är så läskigt. Men jag ska göra det, om inte annat för att komma över min blyghet lite grann. Man måste ju utsätta sig för obehagliga situationer om man ska lyckas besegra sin rädsla.

Ujuj.
Igår shoppade jag. Det blev lite mer än vad jag hade tänkt:
*2 par jeans (baggy, me love)
*2 par gympaskor
*En klänning
*En t-shirt
*En keps.. Eller ja, såndär som ser lite ut som en lokchaufför keps. Haha, vettefan vad dom heter,
*Örhängen


sån keps!

Wah. Big spender. Nu blir det att hålla i plånboken.

Pöss

Vissa dagar regnar det

Mina tankar är med dig P. Hoppas det hjälpte lite att vi kom över och visade vårt stöd.

Jag finns alltid här för dig vännen, glöm inte det.



Lawl

Idag gick jag upp tidigt! (För att vara jag) Hade sovit ungefär 2 timmar och klockan var 10.20 när Jonas frågade om jag skulle med och äta frukost med Peter. Jag stönade "neehehheeeej, sooova". Fast sen ångrade jag mig, kletade pålite smink och vi far iväg. Hos bageriet vid Peter inhanlades snuskigt billigt bröd och bullar. NOM NOM NOM!
Jag var dock så jävla trött så jag gick mest runt som en zombie och ville hitta något mjukt att sova på. Men jag lyckades hålla mig vaken, däckade i 2timmar i soffan när jag kom hem istället. Ahhh.
Sen åt vi nachos och såg på de sista avsnitten ur Touching Evil (UK polisserie). Sen skuttades det som små kaniner i sänghalmen! Jajamän, varit en bra dag med andra ord.

Här om dagen fick jag förresten för mig att jag skulle göra röda och svarta slingor i luggen. Det gick åt helvete så det blev att färga hela luggen röd. Jefflar vad tuff jag är nu.


Färgen stämemr inte riktigt, lite mer vinröd egentligen. Eller vänta, granitröd heter det nog o.o

Pöss!

Heldag

Har blivit lite mycket tråkiga inlägg så nu tänkte jag bara säga att jag haft en superbra dag med min underbara sambo. Först pluggade jag lite, fick en inlämning och ett test ur vägen. Sen åkte jag in till staden och träffade Jonas, vi begav oss till lite affärer i stan och sen åkte vi till Bergvik där han fick shoppat 2 nya skjortor, ett par byxor & ett par skor. SKITSNYGGT! Lite annorlunda från vad han brukar ha, omväxling förnöjer.
På kvällen blev det grillning hos svärmor, där avnjöts god mat och gott sällskap. Tackar för det :)



Kvällens bra:
Jonas helt enkelt.

Kvällens anus: Det är kallt!




Nu ska jag slappa.
Pöss!

Glllrrggglg

Jag fick inte jobbet, vilket inte var någon överraskning direkt. Och psykvården vill inte ta emot mig för "du har ju redan pågående behandling hos vårdcentralen". Men jag kanske vill ha psykiatrisk hjälp inte bara proppa i mig piller era jävla hamstermongon! Så det känns lite motigt nu, milt uttryckt. GAH!

Hur som haver. Jag ska in till staden idag och vara smakråd när Jonas shoppar. Det ska bli trevligt, tycker om att gå på stan med älsklingen. Att det är fint väder gör ju inte saken sämre heller :)


Dagens bra: Sola skiner över Karlstad!

Dagens anus: Min pirecing har svullnat upp en del, jag ser ut som en anka med den näbben jag har nu. Inte överdrivet sexigt.



Nä nu måste jag plugga för jag har försummat matten denna veckan.

pöss!

Fan fan fan

Idag var jag och piercade mig, tog bort min septum (näspiercing) och skaffade en s.k. Medusa, det vill säga en piercing precis ovanför amorbågen på överläppen. Det gjorde ont, så jävla ont. Nästan värre än nosen.


Ursäkta om jag ser för jävlig ut, har gråtit floder idag (nej inte pg.a. piercing, _så_ ont gjorde den inte)
Ska såklart byta till en svart kula sen så det matchar underläppen, samt att den ska vara mindre (kulan alltså). också är jag svullen like hell!

Har f.ö. en ny skitsnygg t-shirt:

Klicka på bilden för att göra den större.



Jag är så slut psykiskt nu, det är inget bra att få sammanbrott. Tycker mest synd om Jonas som måste leva med mina gråtattacker och hyperventelationer m.m.
Jag är så trött, så trött på detta.



Dagens bra: Karlstad har många fräscha och gratis offentliga toaletter på varje köpcentrum, till skillnad från Götet där det är omöjligt att hitta.

Dagens anus: Mitt psyke. Samt att folk går och delar ut valpropaganda inför EU-valet utan att säga vilket parti det är. Dom bara slänger broschyren i näven på en. Fick en från Centerpartiet idag, direkt när jag såg vad det var rev jag sönder den framför ögonen på han som delade ut den och slänge skiten i soporna. HA!


Dåligt psyke = dålig fysiskt mående. Jag måste spy (mmmmm to much information)
häpp.

AJ min hårbotten

Jag blonderar håret, det har gått över från att svida till att klia nu. Uj aj ugh.

Idag var jag som sagt på arbetsintervju hos Kjell & Company. Det gick asdåligt!

pöss! :)

Inget varar för evigt

Imorgon ska jag på arbetsintervju och jag är så nervös! Hjälper ju inte direkt att jag har världens mensvärk och inte kan ta tablett emot det (p.g.a mina andra mediciner ska jag helst inte ta ipren o.dyl för det kan leda till magsår då). Det är så jävla synd om mig att jag köpte 2st 200gr chokladkakor, och nu känns det bättre igen :D

Idag har varit en tråkig dag, inte bara tråkig som i trist utan ledsam med. Först var den mest trist för jag behövde plugga + att Jonas inte var hemma. Han var på sitt fina kontor på 3e våningen i centrala Karlstad. Sen blev det jättemysigt att han kom hem, vi gick över och var social med hans mor. Tyvärr så blev Zelda dålig och var tvungen att åka in till vetrinären. Yvonne sa "jag tror inte hon kommer hem igen", och det gjorde hon inte. Vi känner med Jan!

Vi pratade om det, att husdjur är underbart, men dom blir som en familjemedlem så det gör så fruktansvärt ont när dom går bort. Kanske svårt att förstå om man inte har katt/hund. Men som jag t.ex, hade min katt från att jag var nyfödd tills det att jag var 18, det är klart att det kändes obeskrivligt tomt när hon dog. Det går ju inte bara att ersätta heller, alla djur har ju en egen personlighet, precis som oss.

Oj vad jag flummade ur nu kände jag. Bäst att avsluta nu.
Pöss!

Vilket skämt!

ÅH HERREGUD! Ni måste höra Moderaternas vallåt, den är såååå bra. Särskilt refrängen. Haha! :D

Lyssna här

Ett litet smakprov:
"Haby är vår kandidat,
pratar vår miljö och mat"



;D




ps: Tre kronor vann! :D

I got a star!

Här om dagen fick jag för mig att jag behöver träffa folk, lite likasinnade, som det är nu träffar jag ju bara Jonas umgängeskrets. Så då fick jag den brilljanta idén att gå med i Ung Vänster. Då gott folk ska ni se vad man fick för spexiga saker! Man fick en liten bok som är medlemsbevis och ett klistermärke i form av en liten röd stjärna som man ska klistra in i boken. Man får en stjärna för varje år man är medlem samt att man kan få en till om man skänker pengar. OH MY GOD! Vad spexigt! Känns som jag är tillbaka i skolan, ska bara köpa en glitterpenna och skriva med också. Åh så fint.



 

Nu känner jag lite "I joined Ung Vänster and all I got was this stupid book". Hoppas på lite möten och shit.



Jag ska på intervju till Kjell & Company på Tisdag. IHK jag är så nervös, hatar verkligen att gå på intervjuer och prata om mig själv som om jag vore någon jävla ängel. Dessutom måste jag läsa på massa, man fick en länk till kjellfakta, massa ellära och information om datorer/elektroniska prylar. Sen kommer det vara ett kunskapsprov. Huga, bara att börja plugga antar jag.



Dagens bra: Tre Kronor spelar bronsmatch mot USA. Heja heja! :D

Dagens anus: Är du kille och har haft sex med samma kön får du inte lämna blod. Är du tjej och har haft sex med en tjej får du dock göra det. Ska fördomar styra vem som får lämna blod och inte!? Nu för tiden är det knappast så att HIV är vanligare hos bögar än andra. Hur kan man neka någon att hjälpa bara för deras sexuella läggning? Jag blir så jävla förbannad.



Suddiga & osmickrande bilder från Valborg finns på min bilddagbok nu btw.

Pöss!

Ugh

Jag känner helt ärligt att jag inte vill bli så onykter som jag var igår någonsin igen. Det är bara inte värt det. Blev så jävla deprimerad, känns som jag gjort bort mig(jag blir ju så jävla klängig!), försummat Jonas, självförtroendet är sämre än sämst & nu har jag bakfylla värre än någonsin.
Varför lär man sig aldrig när man borde sluta dricka och gå hem och bara mysa?

Har lite festbilder för en gång skull iaf, även om alla är sneda och suddiga. Lägger upp på bdb när jag har orken :)

Du är fan inte dum som tar ett vitt år älskling!
Pöss pöss!

RSS 2.0