Ulleberg

Idag var jag, Jonas, Per & Eve iväg på en liten utflykt. Vi besökte det övergiva mentalsjukhuset/ specialskolan/ vandrahemmet.. ja och allt vad det vart. Vi gick runt där i missären i det vackra vädret och fotade lite. Så vill ni se hur alla mina fördommar mot Polen ser ut, titta in på min bilddagbok!

O.o

Märkte att min blogg ser lite fel ut i Internet Explorer. Men jag skyller på alla buggar som finns i explorer, för html koden är rätt. Bara så ni vet, det är inte jag somär defekt, det är explorer. Jag är perfekt.

Hård och perfekt!

Kändishora

Oi oi!
Idag var jag iväg till arbetsförmedlingen för att säga att jag inte fått nåt jobb. Dom nickade och det var över på 5minuter, så eftersom det var tidigt och jag blivit shoppingsugen efter min runda till Gbg, så tänkte jag gå i lite affärer. När jag kom ut från Bergquist Skor så blev jag attackerad av en kvinna med mikrofon samt fick en videokamera uppkörd i ansiktet. Det var TV4 som ville ha mina åsikter om det faktum att mäns löner är högre än kvinnors i Sverige. Jag svarade väldigt klokt: "uuum ehhh öh... uuuum... jadu..hehe". Det var superläskigt och jag lät dummare än en blonderad pudel.
När det var över sprang jag iväg utan att vända mig om och nu hoppas jag bara att det inte kommer visas på tv. Huga!

Sen drog jag till banken för att få nytt batteri i internetdosan, bankkvinnan märkte dock att jag ahde lyckats vattenskada skiten, så jag fick en ny och mordernare. Så nu är jag high-tech.

Jonas skulle hämta mig på tågstationen så vi kunde åka hem tillsammans, men när jag satt och väntade blev jag attackerad igen. En gubbe med en systemkamera kom fram och frågade mig massa om Karlstad, han undrade vad som var så bra med kd. Jag sa att jag inte visste, då undrade han varför jag var här då? Jag svarade att det var p.g.a att min fästman bodde här. Gubben tyckte inte jag var till någon hjälp, för det kunde han ju inte skriva i reklambladet han skulle göra om Karlstad.
Vi enades om att Göteborg var bättre i vilket fall och sen rusade jag iväg som en skrämd ekorre.
Jag var kändishora idag.

pöss

<3

Omigod jag är så kär :)

Tillbaka i Karlstad

Nu är jag tillbaks igen efter att ha spenderat 5 dagar i det soliga Göteborg. Det var riktigt roligt, träffade hela tjocka släkten eftersom min kusin tog studenten. Farmor blev full och började leka med mitt hår, min lillebror har blivit en tuff hip-hop wannabe och jag drog osmakliga nazistskämt. Också fick vi tårta!
Annars har jag och min syster mest slappat, tittat på alla "The Office" dvd'er (amerikanska versionen), och shoppat litegrann. Min katt har pälsat ner alla mina kläder och inte låtit mig sova på natten. Hon kurrar nämligen så högt att man inte kan sova och dessutom står hon och petar en i ansiktet tills man ger henne uppmärksamhet. Riktigt tillgiven och bortskämd som in i helvete.

Idag åkte jag hem, det var varmare än en turkisk armhåla på tåget. Och jag kunde inte låta bli att lyssna på ett otroligt trist samtal som pågick mellan två män bredvid mig, det var ungefär såhär: "jaa, jag funderar att döpa ungen till Wilma, med W ellerhur ska det vara W? Det hör man ju- Wwwwilma säger man ju, inget jäkla enkel-V. Jag ska nog köpa hus. Visst är det jobbigt att klippa gräset? Tjejen vill inte ha större trädgård"o.s.v o.s.v you get the drill.

Sen när jag äntligen var framme så stod älsklingen där och väntade, vi åkte förbi hans mor och hämtade en flaska Mintu hon köpt åt oss <3 Och sen köpte jag sushi från ICA och när vi kom hem hade Jonas städat hela lägenheten! Jag blev superglad och nu njuter jag bara av att vara hemma hos min kärlekssockerboll igen.

Ooiiiiii oii

Tillbaka

EY!

image1

Ska börja med bloggen igen, saknade det lite ^^


RSS 2.0