Update update people!

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Gick upp relativt sent och kände mig allmänt seg. Vicky hörde av sig som en räddande ängel i nöden och tyckte jag skulle komma in till staden och socialisera. Väl där så gick vi i ösregnet, paraplyet ville absolut inte täcka min feta röv och den blev dyblöt. Romantisk fika blev det i alla fall, vi beställde alldeles för mycket på café Husaren. Jag åt en dretgod Cheescake med choklad på, samt att man fick grädde och hallon till. Sen åt jag säkert en hundradel av min muffin också.
Vi rullade ut ur caféet, illamående och eländiga. Vicky tyckte bestämt att vi skulle gå upp för den längsta trappan vi kunde hitta, för hon hade alltid velat gå upp för den tydligen (?). Dock blev hon höjdrädd efter 5 steg så jag slapp det. Kvällen fortsatte med att vi vandrade runt och utforskade Haga lite mer. Vi hittade en konstig butik som bara var öppen på Tisdagar, Torsdagar och Lördagar. Mycket skumt. Vi tog en sväng till erotikbutiken Martin Shop, då det är den enda som är öppen den tiden på kvällen. Jag dregglade lite över kläderna och petade på konstiga dildos.
Sen var jag en god kamrat och sällskapade hela vägen till bion som hon skulle på, det kändes som mil och mina fötter värkte, men vad gör man inte för en sån skönhet ^.^

Väl hemma såg jag nån film som hette Juno. Den var ganska söt. Killen i den var blyg och nördig, me like. Kvällen avslutas som valigt med att alla lägger sig och jag sitter uttråkad kvar. What to do? Funderar på att kidnappa någon av min systers Sandman-tidningar. Dom är så underbart bra. Annars blir det väl korsord och känna hur pensionärsandan växer i mig.


Min humor är mogen som vanlig ^ ^

Jag saknar Jonas. Och sex (Så får jag inte skriva egentligen för svärmor läser min blogg) Shh.

Pöss!

Antagen

Jag blev antagen till min utbildning! Kan inte glädja mig fullt ut dock för Jonas kom inte in på sin, vill ju att han också ska vara nöjd med sin sysslesättning.

Aja sova. Pöss!

Hubbabubba

Tröttsamt att man får veta först i Augusti om man kommit in på Universitetet. Håller tummarna, för söka jobb är jag så sjukt dålig på. Haft 2 jobb sen jag gick ut gymnasiet typ. Är man inte social så blir det där med jobb jävligt svårt, så jag satsar på att bli asduktig programmerare istället. Då kan dom inte stå emot!

Nu åker jag till Gbg i 10dagar. Kommer sakna Jonas så mycket, jag hatar att vara ifrån honom. Det är det värsta jag vet. Älskarälskarälskar dig!

Pöss!

RSS 2.0