Hjul? Nej jul.

GOD JUL!

Här hemma har vi pyntat granen igår och idag har vi julstädat! Vi har det supermysigt och jag är kärare än någonsin.

Puss puss och ha en superjul :)

Oh lööv

Herregud jag håller på att längta ihjäl mig efter Jonas. Hur kommer det gå när jag flyttar till långtbortiövertorneå?

Älskar dig söt, du är mitt allt. Och nu fick vi alla sockerchock och diabetes :o

Pöss

Excellent...

Jag är i Götet och det är gött mos.


PÖSS

Hi fwiends

Idag har vi bara suttit inne hela dagen, om man inte räknar med en kort promenad till affären. Slö mat blev det med, lunchkorv i tunnbröd. Fast det är gott, supergott faktiskt. Scans lunchkorv med felix grillsås & amerikansk hamburgerdressing. Kanske ingen mat som Anna Skipper skulle rekomendera, men så har vi inte råd med cashewsmör och himalayasalt heller.

Jag håller på att få öroninflammation tror jag, faaan vad ont det gör i ena örat. Buhu. Har hemska minnen från när jag gick i lågstadiet och fick världens öroninflamation, det var så illa att trumhinnan sprack. Fast jag var såpass ung att den kunde reparera sig igen. Usch och fy.

Haha vi har världens smidigaste katt. Leya trillade när hon redan låg ner! Hon typ trillade på rygg eller något, sprattlade med tassarna och såg förvirrad ut. Hon har förresten blivit förälskad i IKEA-pennor. Jag vet inte varför, men hon försöker hela tiden sno dom och springa ner med dom på golvet för att sedan försöka äta upp dom. Hon brukar dock ge upp efter ett tag, men lite senare gör hon samma sak igen. Galning.


Usch är inne i en såndär period då jag känner mig asful och det går ut över Jonas såklart. Jag blir lättretlig och börja gråta jättelätt.  Och jag vill inte visa mig avklädd för honom. Tycker mest synd om honom som får stå ut med mina humörsvägningar och klagovisor.


Det är snö ute för fan! Julkänslan är nästan lite här nu. Fast jag kan inte säga att jag ser fram emot jul, det r bara massa julbord- vilket inte är vidare gott, julmust - vilket är äckligt, glögg- vilket är sådär & såklart all julklappsstress. Jag längtar mest tills jag kommer hem från göteborg och ska klä granen med älsklingen och ha en mysig liten julafton hos hans mor.

Jag har kommit in på distanskurs i Java-programmering. Så i februari kommer jag äntligen ha något aningen vettigt att göra!

Pöss



Tonight baby

Jag och Jonas har blivit äggoholics, vi äter massa ägg. Ägg ägg ägg ägg är äggligt gott.

Idag har jag gjort storkok. Vi hade 1.8kg nötfärs, så jag gjorde Italiensk köttfärssås som var väldigt flashig och innehöll vin. Sen gjorde vi Skogsvaktarens pasta som är någon köttfärs med massa purjolök +soja & grädde. Så duktig har jag varit. gjorde båda samtridigt så blev lagom stressad, försöka få allt att klaffa tidsmässigt och inte bränna något. Mjah, lyckades okej iaf. Den italienska färsen blev riktigt god :D

Jag _ska_ börja träna nästa gång jag har råd att köpa kort på Friskis & Svettis. Ska ska ska! Om jag inte börjat efter nyår får ni stoppa tamponger i mina näsborrar och sen spruta på vatten.

Det blir Göteborg på Måndag, hade tänkt åka tidigare men SJ hade bestämt sig för att vara tågnazister och lägga in massa jävla byten. Ska vara där nån vecka eller så, och kommer ha en del att göra för en gång skull. Det blir julfirande hos mor, julfirande hos farmor, umgås med systern, intre försumma någon av föräldrarna, försöka vara social med 3 bekanta (får se om man örker med allihop, för alla är såna som vill umgås en hel dag ungefär) också ska man handla alla julklappar förståss. Sen blir det säkert julmarknad på Liseberg med. Jag gissar att när jag ska åka hem kommer åtminstone en person tycka att jag inte spenderat tillräckligt med tid med den.
Ja WoW kan man ju glömma iaf, men jag som vill levla!!! BUH! Dumma jul.

Oh Jonas har en så otroligt underbar arbetskamrat. Hon är så himla rolig och öppen, inte ofta man träffar såna. Så nu känner jag mig fotfarande svartsjuk men samtidigt så tycker jag jättemycket om henne. Den mesta svartsjukan har avtagit nu i alla fall, Jonas är ju kär i mig och jag rä ju bäst.

Pöss!

Humbug

Igår kväll lade jag och min älskling oss i sängen tidigt (eller ja, tidigt för att vara oss) och såg på "This is England". Överraskande bra film! Sen låg vi och prata lite, så pratglad som jag blir när jag är övertrött och inte vill sova. Vi pratade om framtiden, det är så skönt när man verkligen känner att man kommer ha en framtid ihop. Som jag sagt förut; jag vill bli gammal, rynkig, ful och sjuk med dig. Ja, jag är bäst på romantik.

Mitt dygn har blivit så dumt nu. Jag kan inte somna förrän 6 på morgonen ungefär, och går upp runt 14-15 tiden. Fruktansvärt attt man ska vara så jävla lat. Men å andra sidan så gick jag upp kl.9 igår, och kunde ändå inte somna inatt. Så jag tror inte det beror på vilken tid jag går upp, utan det beror nog på att jag inte gör någonting på dagarna, då blir man ju inte fysiskt utmattad. Men jag ska börja träna inne i stan tänkte jag när man har råd. Om jag nu lyckas komma in när bussarna är så jävla elaka här >:

Igår städade vi lite, eller ja, Jonas städade och jag försökte hjälpa till lite. Men jag var en zombie efter att ha sovit endast två timmar på natten. I alla fall så bestämde sig Jonas för att det var dags att åtminstone göra något lite juligt, så han hämtade upp vår oanvända adventsstake för att ta dess oskuld. Men nej då, den vägrade! Det gick inte att tända fanskapet. Vet inte om det var lamporna som var trasiga, men det såg inte så ut.
Aja, vi ska nog snart införskaffa en plastgran som vi kan pynta med billigt IKEA-pynt som vi köpte billigt förra året efter jul. Dom hade utförsäljning på det då, allt var prissänkt som in i hel...helge.

Nu jagar katterna varandra, eller Leya jagar Chew. Bara det att Chew lägger sig längst uppe på en bokhylla dit tjockis-Leya inte kan komma upp. Detta resulterar i att Leya springer fram och tillbaka på golvet som en galning och låter konstigt. Katter är nog inte så jävla smidiga trots allt, när dom leker hör man deras klor mot golvet och sen hur dom glider in i en vägg för att dom inte kan stanna. Men söta är dom, så söta :)

Japp, då slipper man blogga på ett tag igen. Känner inte att jag har så mycket att dela med mig av.

PÖSS

RSS 2.0