Happy days

Fan vad underbart att Obama vann. Dels är det ju kul att det är USA's första svarta president, men mest av allt så tycker jag det är på tiden att dom får en demokratisk president. Ja, dom har haft presidenter som varit demokrater innan, men dom var ändå otroligt konservativa. Obama är den första som faktiskt svänger lite åt vänsterhållet. Ingen blekfet gammal högersnibbe denna gången inte! Fast jag väntar på den dagen då det kommer en svart, kvinnlig, överviktig & och ännu mer socialistisk president.
På tal om politik så har jag svårt för att folk ska vara så extrema i sitt tänkande. Som på halloween när vissa stod och pratade, och den ene ville ge nackskott åt nazister & stena poliser, medan den andre ville bura in alla demostranter ungefär. När man blir äldre tycker jag man borde sluta tänka så svart & vitt. Jag förstår inte riktigt hur extrema metoder ska lösa något. Om man t.ex. skulle slå ner/döda alla nazi/mördare/terrorister så kan man inte lösa problemet, våldet blir snarare värre från båda sidor. Jag tror på lösning genom  att ändra folks tänkande. Och det här med dödsstraff tycker jag är helt sjukt. De flesta som avrättas har psykiska störningar (annars brukar man inte döda en annan människa), och i USA verkar man tycka att förgöra dom tar bort problemet. Men hur ska man då kunan lära sig av dom och kanske kunna förhindra att det händer igen? Behandling är något jag tror starkt på i dessa fall. Sen kan jag däremot tycka att om man tagit någons liv så förtjänar man att vara inlåst resten av livet, man har förbrukat sin rätt till frihet.

Jävla massa tjat det blev nu. Skulle egentligen bara skriva vad jag gjort idag, so here it goes:
Gick upp, alldeles försent egentligen, för att tvätta. Sen begav jag och Jonas oss till IKEA för att köpa "cheap swedish crap" (citat från Futurama). Det vi inhandlade var en grillpanna, en såndär med ränder på så att köttet ska se lyxigt grillat ut. Sen har det säkert någon annan funktion med, men vi köpte den för syns skull. Vi gjorde nämligen lyxmiddag idag! Det blev potatisklyftor + morötter som jag gjorde i ugnen, bearneaisås (hur fan stavas det?), marinerad ryggbiff & coleslaw. Vi gjorde lite fint med tända ljus och vinglas också. MUMS vad gott det var. Gudomligt.
Annars har vi städat lägenheten, och det behövdes verkligen. Så nu känns livet riktigt bra. Världens mäktigaste land har en vettig president, vi har en städad lägenhet, jag behöver inte tvätta  än på ett tag igen och vi är sälmätta!

Näää, nu bliré tradera-surfning. Pöss!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Låter som en superb dag det där :D



Blev så jävla glad inatt när jag såg att han vunnit woho Nu kasnke det finns en chans att saker blir bättre även här :D



Såg på Joppes blogg, såg snuskigt gott ut och skitmysigt :)

2008-11-06 @ 02:29:48
URL: http://lifeofeve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0