Löööv me tänder

Idag firar Jonas och jag att vi har varit ihop i 4½år, varit förlovade i 2 år och en försenad alla hjärtans dag. Vi har hyrt två skräckfilmer och köpt lite fika att äta ikväll när vi ser dom. Så har vi köpt god mat som vi ska mysa med.
Idag ska vi inte sitta något framför datorn!... Ehrm.. Alltså inte efter maten i alla fall. Vi tänkte att vi skulle bara ägna oss åt varandra idag, men just nu vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på, så vi bestämde att vi får börja med mysandet vid middagen. Sen ska det inte bli någon dator eller annan dret! Bara romantik & sentimentalitet. Sådetså.

Häpp!

--

Uppdatering:

Vi klarade att hålla oss ifrån datorerna från ca 14.00-21.30. Men nu ska jag bannemej wowa lite innan läggdas.
Dagen har varit helt underbar förresten. Jag älskar min räv så jävla mycket!

<3

Tackker

Man får tacka Ida för en jättetrevlig kväll igår! Jag hade skitkul, kanske för att jag var full som ett ägg (vad är det för jävla uttryck egentligen?) men tummen upp. Båda tummarna upp. Elelr ja. Äh.

Nu har jag dock huvudvärk och tycker att Jonas vita år inte låter så jäkla dumt ändå....

Häpp!

Pluggerier

Idag klockan åtta/nio eller nåt sånt så grejade Jonas massa för han skulle iväg, även hans kompis var här och dom pratade skithögt och hade säkert tänt alla lampor som fanns i lägenheten. Kändes som dom var kvar här i en evighet och jag hade lust att bara krypa in under sängen och bygga bo. Tillslut åkte dom i alla fall och jag fick sova vidare.
Mmmm sova i en varm säng är så mysigt, jag längtar tillbaka under täcket. skulle ligga där hela dagen om det inte var så att jag har svinmycket pluggande att göra. Jag har väntat med allt till sista minuten som vanligt, har massor kvar och på söndag ska det vara inne. IHK! Tur att det är kul åtmistone, fast inget är vidare kul när man är stressad. Märker att jag hade behövt läsa lite extra matte egentligen innan jag började kursen, det är mycket matte i programmering. Inget jag har något emot eftersom jag tycker matematik är kul (!) men jag hade behövt fräscha upp kunskaperna lite.
Jonas är som sagt borta, han är i Borås (eller ja, ska dit imorgon, nu är han väl i Varberg och socialiserar). Han ska pangpanga i skogen och kommer inte hem förrän imorn kväll. Känns lite tråkigt, men jag kanske kan få ännu mer gjort när han inte är här. Också har jag en anledning att tycka synd om mig själv och skämma bort mig med chips och choklad! Jag älskar choklad.
Nä nu måste jag till affären och sen väntar studier. Häpp!

ps; Här om dagen när jag tömde kattlådan så var där en jättestor kissklump formad som ett hjärta. Dom måste verkligen älska mig.

RSS 2.0