Sportnörd

Meh vi förlorade mot jävla Lettland >:

Dam dam dam!

Tyckte det var på tiden att skriva ett inlägg, så igår natt satte jag mig och skulle skriva. Men bloggsidan var nere :( Skrev inlägget ändå i wordPad, så här komemr gårnattens trötta inlägg:Veckan som har varit har innehållit många blandade känslor. Framförallt har jag haft kul. I Onsdags gick jag ut och svirade med Vicky (gud vad jag hade saknat henne) och Karin aka Kaka. Vi började me bowling på Nöjes, drog sedan vidare för att åka go-cart, vilken var ett fatalt misslyckande då det inte fanns längre. Så vi drog våra små tassar in till staden igen och hamnade på "Score!" där det blev ännu mer bowling, alkohol och biljard. Jäklar i min lilla låda vad roligt det var! Sen gick vi hem till Kakan och hade kuddkrig, drack drack drack, hade mer kuddkrig, lärde oss dansa "thriller"-dansen, försökte moonwalka. Ja det gick vilt till!
Dock så kom vi in på lite allvarligare ämnen med. Tydligen har en gammal vän till mig tagit sitt liv nyss, och en annan bekant har blivit mördad (!). Även om det var längesen man träffade dom så gör det ont. Det påminner en om hur man inte borde ta saker och ting för givna, särskilt inte människor. Så även om jag har haft det underbart denna veckan så har jag kännt mig ganska så ledsen innerst inne. Nu har jag lovat mig själv att ha mer kontakt med mina gamla vänner, man vet aldrig vad som väntar.

Sen i Fredags drog jag och Jonas över till Peter för att grilla, det gick dock inte bra då engångsgrillen strejkade. Det blev stekt körv på Peterns ballkong istället, men det dög lika bra det! Solen lyste och vi fick även träffa Anna(t). Det var riktigt trevligt att tjöta lite med henne med för det gör man inte så jätteofta. Jag ölade lite och känner mig ung och vild som druckit 3dagar denna veckan :P

Igår (Lördags) blev vi inbjudna till ölpicknick på Gubbholmen (varför heter det så?), och sällskapet bestod av väldigt trevliga människor. Sen blev det miniförfest hos Glenne där jag fastnade med att prata sport och politik medan Jonas pratade inredning ^^
Jag och Peter försvann sen ut till Nöjes för att se på Damien, dödsmetal tror jag det klassas som, och det var riktig skön musik. Vi rockade loss längst fram och filmade med våra mobiler. Jäklar vad varm man blev! Sen gick vi till det tuffa dansgolvet där dom spelade hip-hop och försökte dansa som alla andra tuffa innemänniskor. Hu vad svettigt.
Glenne hade också lallat dit och hade blivit lite charmigt berusad och sluddrade som en annan tandläkarbedövad hamster. Kvällen avslutades med att vi köpte svindyr korv och Jonas kom och var chaufför åt mig, vi åkte hem och låg och mös och kollade på amerikanska The Office. Mysigt värre! Sen kom baksmällan och jag har varit handikappad hela dagen. Fy fan.

Nej nu blir det sooova! Pöss!Fast det blir inte sova. Men igår blev det det... The inlägg is so igår!

Avslutar med lite härlig dansk humor:

Allo allo!

Det är sjukt hur mycket som förändras bara för att Jonas inte är hemma. Jag blir genomdeppig och tänker "äh varför gå upp, det finns inget att gå upp till" så ligger jag där som en zombie halva dagen. Sen går jag och köper MASSA onyttigheter bara för att det är så synd om mig. Herregud, jag är ju riktigt patetisk. Så hemskt är det inte att vara ensam, var ju singel i 18 år innan jag träffade honom!
Men det känns bra nu iallafall. Jag sa åt mig själv att skärpa mig, sminkade mig, tog på mig snyggiskläder och lallade iväg till ICA. Där inhandlades baguette, choklad, Pipse max och chips. YUM! Sen gick jag förbi videobutiken och köpte 3filmer för 99kr. Så ikväll blir det massa film och massa onyttigheter samt lite matematik ska jag väl försöka klämma in.
Katterna är lite extra jobbiga med, dom märker nog att pappsen inte är hemma. Detta eviga jamande.

När jag var i videobutiken upptäckte jag något mycket intressant. Det fanns 2 filmer som hette Baader Meinhof, en från 2002 och en från 2008. Den som är bra ska vara den från -08. Den vi såg var den andra, och den var riktigt usel. Trodde det var den nyaste vi såg eftersom den stod i topplistan, men icke! Blir att se om den rätta versionen!
F A I L !


 Också dagens smaklösa humor:
Edit:
Såg Grave of the fireflies nyss, en animefilm om en bror och hans lillasyster som kämpar för att överleva i Japan under andra världskriget. Jag tyckte den var jättebra, men man ska nog se på japanska med engelsk text för det kändes lite som att rösterna kunde varit bättre (såg den dubbad till engelska). Hur som helst var den otroligt välgjord och gripande. Dock så är den extremt sorglig, så det är inget man ska se om man har svårt för sådant. Min syster t.ex. rekommenderade _inte_ den då hon tyckte den var den absolut mest deprimerande film hon någonsin sett.
Men jag gillar ju filmer som får en att reagera, jag vill vara omtumlad efter en film, då har dom lyckats.


Pöss!

RSS 2.0