The D day

Idag har varit en underbar dag, jag har mått bättre än på länge (psykiskt i alla fall, fysiskt har jag mått halvdant, kanske för jag åt mögligt bröd? Läs mer om detta längre ner).
Jag och älsklingen var först till IKEA och handlade för 700+ :O Det blev;
*Påslakan x2
*Sittdynor till matbordsstolarna x4
*Vattenkanna
*Teskedar (Det behövdes! Hade bara 4 som ständigt ville vara i diskmaskinen)
*Krokar
*Ljus
*Rektangulära tallrikar x4
*Servetter

Sen bar det av till Willys för mathandling. Oj vad med kattmat vi köpte, men dom hade extrapris så det var lika bra att passa på. Dessutom fick Jonas bära allt så jag led inte så mycket. Han är den starka karlen så han får bära alla tunga saker, så går jag ändå bredvid och klagar. Vilken mes man kan vara!
ÅH så köpte vi ostkaka till mig nom nom nom, samt lösgodis. Men Jonas är så duktig så, han äter inget snask sedan nyår. Jag är lite imponerad faktiskt.

Så fick jag tummen ur idag för att gå till svärmor & invadera hennes altan till att inpregnera mina skor. Och nej det betyder inte att man ska göra dom gravida, även om det låter så. Hade vart gött ändå, får man massa småskor som man kan sälja eller så kanske dom växer till sig för att passa mig sen? Aja, nu var inte skorna gravida i alla fall. Jag tror jag tappade tråden lite nu.. ehrm...

Anyways så var vi förbi Parva Zoo och köpte torrfoder. Men stannade lite för att kolla på ödlor med. Ihk dom är så charmiga, synd att man inte känner någon som har ödlor, för vi vill inte ha det själva längre (för mycket jobb och plats) men vi vill gärna kunna hälsa på lite vattenagamer ibland. Så finns det nån som läser detta och har ödlor vill vi gärna bli goda vänner med dig :P

När vi kom hem gjorde vi mysmiddag, jättegod sallad med baguette och lade upp på de nya fina tallrikarna samt tände ljus. Och just det! Jonas köpte rosor till mig idag! Jag blev jätteöveraskad och superglad. Vad underbar han är <3

-

Och som lovat - berättelse om hur jag åt mögligt bröd. Det var nämligen så att igår natt så var jag lite hungrig, så jag tog ett par mackor med nutella på. Jag vet att jag tänkte att dom smakade lite konstigt, men det var nog bara nutellan som var gammal trodde jag. Dagen efter såg vi dock att brödet jag ätit var grönt och luddigt... Jag hade ätit två av dessa mögelprydda bröd. det hade vart så mörkt att jag inte ens märkt det. Hela dagen gick jag sen och kände mig äcklad, jag som har sån fobi för gamla matrester och annat äckel. Uhhhh nu började jag må illa igen.
Jonas har mobbat mig massa "det spelar väl ingen roll vad vi äter, du kan ju äta allt... du åt ju mögligt bröd"  .ha ha.

Nej fan nu blir det lite java programmering (fick min kursbok idag) eller WoW.

PÖSS

Do the city

Idag var vi (vi= jag unt jonas) i stan för att hålla pappa Glenne sällskap då han desperat behövde nya kläder. Tydligen är kön till tvättstugan så jävla lång där han bor att han behöver handla nya kläder när de gamla är smuttsiga. Detta har också fått honom att vilja flytta, så tanken var att vi skulle lalla förbi KBAB (mm kebab) först och sen shoppa i massa manliga butiker. Dock hade vi missat KBABs öppettid med 10 minuter så det fick vara. Sen var käre Glennefar så jävla kräsen att vi inte hittade några kläder till honom heller. Fast det är klart, är alla tröjor rosa & v-ringade är det fan inte lätt om man inte vill se ut som ett sliskigt gaymonster.
Men det var trevligt att socialisera lite ändå. Sen blev det Freden för mig & Jonas där vi åt biffstek m. pommes frites. YUMM! Nu är jag sälmätt och sitter hemma med en katt i knät och ser på Hell's Kitchen. "Get a grip, yes!? Now fuck off out of here!", alltid lika vältalig den där Ramsey ^^

Nu blir det slapping på hög nivå.

Pöss

Gosmos

Idag var jag och Jonas som sagt till den stora staden karlstad och shoppade. Men allt var inte en dans på rosor, det första vi fick göra innan vi skulle åka var att skrapa av frost från bilrutorna i en evighet. Jävlar vad det satt! Dessutom hade det blivit frost på insidan (!) av glaset med.
Tillslut bar det av i alla fall och väl inne i stan så lallade vi runt i lite skobutiker åt mig, H&M åt mig... andra klädaffärer åt mig. Jag kände mig självisk, men Jonas sa att han hade trevligt så jag får tro honom. Jag tyckte det var supermysigt i alla fall. Vi var även inne på Carlings och kikade på lite kläder åt honom.
Jag köpte en vinterjacka & vinterskor precis som planerat. Julpengarna sa swoooosch så var dom borta. Jonas köpte en jättefin skjorta som han har på sig nu. Galet snygg är han :D
Också modevisning:


Jackan



Skorna a la piratstil

Nu känner jag mig som en äkta bloggare, visar upp mode och allt. Usch. Får inte bli en vana.

Efter bravaderna i stan så for vi till Willys på Våxnäs och tjackade mat. Där blev jag skräckslagen när någon helt plötsligt petade mig på axeln och gav mig en kram. Det visade sig vara Anna, och då blev jag genast mindre rädd. Hon var där med sin karl och med Peter B. Det var trevligt att se dom men det blev ett hastigt möte då vi hade en shoppinglista att följa slaviskt och dom sprang vidare.
Sen gick jag och Jonas över till Mattex och hälsade på Jonas stora idol och förebild Glenne. Vi pratade om WoW och ehrm.. ja mest WoW faktiskt. Efter att vi hängt där och besvärat stackaren lite ursäktade han sig och återgick till arbetet. Jag tror han är lite trött på att vi dyker upp där och stör han så fort vi är och handlar på Willys haha.

Sen åkte vi hem och åt mysmiddag med tända ljus och allt. Vi satt och höll varandras händer över bordet och tittade varandra djupt in i ögonen och sa "nejdu om man ska gå och WoWa kanske?". Romantiken blommar! ^^
Så vi åt upp den supergoda maten och sen satte vi oss vid datorerna för att fortsätta en helt underbar dag!

Häpp häpp, som min kära fästman skulle säga.
//p

Fnatt

Kanske är på tiden att jag skriver lite här. Har verkligen inte haft någon lust att skriva för jag har känt mig sjuk och förkyld och deppig. Dessutom händer inte så mycket så man vet inte riktigt vad man ska skriva om.

Det är lite motigt just nu, jag måste skaffa praktikplats säger arbetsförmedlingen. Jag vill gärna ha något att göra men jag tycker det är så sjukt jäkla jobbigt att tränga sig på som praktikant på företag. Känns som man bara är ivägen. Men jag ska ska ska fixa det, någon dag.

Idag ska jag och Jonas in till stan. Vi ska kolla på vinterjacka och vinterskor till mig, lagom till att vintern börjar ta slut. Och Jonas ska kolla på skor och kanske lite kläder. Han har kommit fram till att han tycker det är ganska roligt att kolla på kläder, iaf när jag är med. Det är bra för då kan jag ha piskan i handen och styra vad han ska köpa ;D Skämt åsido, han har bra smak (han är ju ihop med mig).
Sen ska vi storhandla med, och när vi kommer hem blir det mina ungsbakade klyftpotatisar & morötter, en fin köttbit & bearneisås. Och som grädden på moset (blä jag vill inte ha grädde på mitt mos) så blir det chokladpudding & grädde (den vill jag ha grädde på) till efterrätt.
Så heldag planerad!

Thank heavens for Blutsaft! Det är kosttilskott för er som inte vet, med järn & vitaminer. Första dagen jag hade mens denna månaden kunde jag knappt gå nämligen, ögonlocken trillade ner hela tiden och jag var yrare än en breakdansande hamster. Järnbrist de luxe, men nu har jag druckit Blutsaft och känner mig nästan pigg. Eller ja, piggare.

-

Ringde min kära mor här om dagen, tänkte att det var längesen jag hörde av mig. Hon har inte heller hört av sig visserligen, men eftersom det var jag som flyttade ifrån henne har jag väl ett litet ansvar att höra av mig. Trodde hon skulle bli glad, men hon lät inte ett dugg lycklig över att höra min röst. Sen klagade hon bara på mig som vanligt. Man gör visst allt fel. Vet att hon är besviken på mig, det har hon sagt, hon har också sagt att hon tycker det är tråkigt att hon inte har "normala barn utan massa problem".
Men hon menar nog väl egentligen. Gör bara ont att höra,

-

Nu kom Jonas ut från duschen, blir att attackpussa honom. GOD I love that man!

PÖSS


RSS 2.0