ugh

jag förtjänar dig inte.

jag är   full

Sex saker om mig som du inte visste

Utmanad av Evelina

1.  Mina fötter är konstiga, på ena foten är tre av mina tår är lika långa medan två är betydligt kortare.
2.  Jag är höjdrädd, är jag högt upp blir jag yr och är därmed livrädd för att trilla ner.
3.  Jag var första gången intresserad av någon av samma kön när jag gick i mellanstadiet., men tyckte homosexualitet var äckligt så jag förnekade det.
4.  Jag var seriöst troende på wicca ett tag, kristaller, andar och hela köret
5.  Ibland är jag så sjukligt blyg så att träffa folk är så stressande och påfrestande att jag börjar böla.
6.  Jonas slår mig. Nej det gör han inte, men han skriver elaka kommentarer, och ord är starkare än slag eller hur!?!?

tjipp tjipp!

One love, in your eyes now, look afraid - beyond human aid

Aiden kan nog vara det absolut sämsta bandet någonsin, både inom image och musik. För att inte tala om texterna. Varsågod, tortyr på video:


Så rädd

Det är läskigt hur nära det var att det tog slut mellan mig och Jonas. Men det var bara massa missförstånd, från min sida mest såklart. Allt är bra igen. Tror och hoppas jag i alla fall :) Jag älskar dig så jävla mycket.

Tack för en fin fest Peter!

Kattified

Det har varit så härligt att Jonas har varit ledig nu i helgen. Vi har spelat massa tillsammans och jag har känt mig kärast! Men jag har inte så mycket att skriva om, så jag lägger in världens bästa bild på Leya;


Leya is looking sharp...



Nu grejar Jonas med något i köket och jag fick inte hjälpa till. Undra vad han gör *nyfiken*. Tror han omorganiserar lite.



För att vara lite rättvis mot Leya så lägger jag in en bra bild på henne med;


By Räven


Aja, nu blir det att slappa. Är sälmätt efter att ha ätit gratäng gjord av ris, kassler, annanas & bearneisås :)

Pöss

Utmanad

Utmanad av Evelina.

Fyra arbeten jag har haft i mitt liv
- Medarbetare på Bengans Skivbutik
- Telefonist på Taxi Göteborg
- Grafisk designer på Consilium Fire & Gas
-  Kodning av brandalarm (låter flashigare än vad det är) på Consilium med

Fyra filmer jag kan se om och om igen
- Pans Laburinth
- Det levande slottet
- A Clockwork Orange
- Happiness

Fyra städer jag har bott i
- Göteborg
- Karlstad
- Skoghall
- Räknas Partille? :P

Fyra teve-serier jag gärna ser
- House
- Dexter
- Färjan
- Seinfeld

Fyra ställen jag vill åka till
- Grekland
- USA
- England/Skottland/Irland
- Japan

Fyra webbsidor jag besöker dagligen
- Bilddagboken
- Tradera
- Diverse bloggar
- Mitt WoW guilds hemsida - nerd!

Fyra favoriträtter
- Blodig nötstek med pommes & aioli
- Sushi
- Jans lax med potatis & hjortron-/creme fraichésås
- Afrikana (currygryta med kött + ris + tillplock i form av bananer, jordnötter,mandariner)

Fyra ställen där jag trivs
- I min älsklings famn
- Hemma
- Hemma hos mor
- Hemma hos far

Fyra personer jag utmanar
- Tänker inte
- utmana någon,
- cos im a rebell
- baby

Pucca

Fick hem massa roliga ögonskuggor idag, så här ska exprimenteras. Idag blidde det guld & brunt:


Usch jag känner mig så fånig när jag skriver om smink, det är så tjejigt. Fast jag är väldigt tjejig och fåfäng, men jag skäms över sånt. Vet inte varför egentligen, men jag är bara stolt över mina "grabbiga" intressen och kunskaper. Tror delvis att det beror på att jag inte vill vara kliché, jag vill inte vara en såndär typisk tjej som är med i alla mediokra amerikanska komediserier, som pratar mer om mode än vad dom pratar om viktiga saker som faktiskt betyder något. Eller som blir upprörd för varje politiskt inkorrekta uttalande.

Aja. Blabla. Alla som läser min blogg måste tro jag är dum i huvudet. Det låter bra innan jag skriver det, men när jag väl skriver ner saker så låter det helt plötsligt IQ fiskmås.



Jag är så nervös! Den 19:e ska jag åka buss, tåg & flyg själv samt sova på hotell ensam. Det som oroar mig mest är flyget, inte för att jag är flygrädd, utan för att jag jämt får panikångest när jag reser. Är man då i ett plan så finns det ingen jag kan ringa för att lugna ner mig. Så kommer jag bete mig som en galen hypokondriker och alla som är i närheten kommer tänka för sig själva "men herregud, håll käften och sov människa så vi slipper dig". Och sen efteråt kommer jag skämmas. BLAH!

Funderar på att gå på en hälsokontroll innan jag åker, bara för att ha något att lugna mig med när jag väl är på flyget. Det kan vara lite lugnande att helt säkert veta att det inte är något fel på en. Men jag undrar, hur gör man? Går man till Vårdcentralen och beställer tid för en hälsokontroll?
Fick ett sött brev hem från vårdcentralen idag, det var en AT-läkare som hade läst min journal och skrev  "bara undrar hur du mår" och sa att jag fick ringa om jag undrade något över min sjukdom. (Sjukdom... Aldrig tänkt på det som det, kan man verkligen kalla inbillningar för sjukdom?)



Nä det här blev ju ett tråkigt inlägg, men ibland behöver jag skriva av mig lite bara. Jag kompenserar det med ett skämt:

Negern gick in i ett mörkt rum och utbrast "Oj här var det fullt!"

Hahaha. Hoppas ingen tog illa vid sig. För säkerhetskull får jag ta ett till skämt:

Svennen gick in i ett mörkt rum och utrbrast "Oj Kronoparken!"

HahahaHA! Den var min egen faktiskt. Fan vad skoj jag är.



NÄ nu blir det mer lirande av WOTLK!! Älskar det redan, har fått upp intresset för WoW igen.

Pöss!

Hm

Men åh har stavat fel på "programmering" i hela mitt intressebrev. Tror ni dom bryr sig om det?

Wah

Wah den 20:e ska jag på studiebesök till Övertorneå! Spänannde spännande!

Hyff varför hårdnar huden på mina fingrar och fjällar massa? Så börjar jag peta loss huden också blir det massa sår. Ajaj. Bruna fingrar har jag nu med för jag använde inte handskar när jag frägade håret senast. Smarto.


Pöss pöösssinöss

Mmm

Nu ska jag skriva en intresseanmälan till ett program i Övertorneå, nämnligen programering. Det verkar superbra för arbetsförmedlingen betalar för logi, kost & 1 hemresa i månaden (flyg) + att jag fortfarande kommer få aktivitetsstöd och slipper massa studielån.
Fast linjen är full jsut nu så det blir nästa höst eller något om jag kommer in.

Aja, jag hoppas iallafall, vill så gärna!

Fast blir jobbigt att vara ifrån älsklingen och katterna såklart. Men ett år av ens liv är ju bara en droppe i oceanen om man säger så.

pöss

Mupp

Jag firar inte Fars dag, är jag otacksam? Fast jag skulle väl gjort det om far min ville, men han vill inte ens fira sin födelsedag (fast det gör vi ändå såklart). Jag börjar nog bli gammal, tycker inte om att fira födelsedag längre. Jag vet aldrig vad man ska önska sig, och livet går alldeles för fort fram. Jag har ju inte åstakommit något än, känner mig lite stressad. Eller nej, mycket stressad. Sjukt stressad faktiskt. Måste måste måste skaffa psykolog, körkort, jobb, utbildning, inkomst, vänner.

Allt är jobbigt nu, jag vaknar 7ggr/natt av hjärtklappning och andnöd, så det blir aldrig att jag sover djupt. Det leder till att jag är trött, frusen & darrig på dagarna = värre panik = JAG ORKAR INTE MER!

Ja ungefär så känns det. Örk.

Pöss!

Happy days

Fan vad underbart att Obama vann. Dels är det ju kul att det är USA's första svarta president, men mest av allt så tycker jag det är på tiden att dom får en demokratisk president. Ja, dom har haft presidenter som varit demokrater innan, men dom var ändå otroligt konservativa. Obama är den första som faktiskt svänger lite åt vänsterhållet. Ingen blekfet gammal högersnibbe denna gången inte! Fast jag väntar på den dagen då det kommer en svart, kvinnlig, överviktig & och ännu mer socialistisk president.
På tal om politik så har jag svårt för att folk ska vara så extrema i sitt tänkande. Som på halloween när vissa stod och pratade, och den ene ville ge nackskott åt nazister & stena poliser, medan den andre ville bura in alla demostranter ungefär. När man blir äldre tycker jag man borde sluta tänka så svart & vitt. Jag förstår inte riktigt hur extrema metoder ska lösa något. Om man t.ex. skulle slå ner/döda alla nazi/mördare/terrorister så kan man inte lösa problemet, våldet blir snarare värre från båda sidor. Jag tror på lösning genom  att ändra folks tänkande. Och det här med dödsstraff tycker jag är helt sjukt. De flesta som avrättas har psykiska störningar (annars brukar man inte döda en annan människa), och i USA verkar man tycka att förgöra dom tar bort problemet. Men hur ska man då kunan lära sig av dom och kanske kunna förhindra att det händer igen? Behandling är något jag tror starkt på i dessa fall. Sen kan jag däremot tycka att om man tagit någons liv så förtjänar man att vara inlåst resten av livet, man har förbrukat sin rätt till frihet.

Jävla massa tjat det blev nu. Skulle egentligen bara skriva vad jag gjort idag, so here it goes:
Gick upp, alldeles försent egentligen, för att tvätta. Sen begav jag och Jonas oss till IKEA för att köpa "cheap swedish crap" (citat från Futurama). Det vi inhandlade var en grillpanna, en såndär med ränder på så att köttet ska se lyxigt grillat ut. Sen har det säkert någon annan funktion med, men vi köpte den för syns skull. Vi gjorde nämligen lyxmiddag idag! Det blev potatisklyftor + morötter som jag gjorde i ugnen, bearneaisås (hur fan stavas det?), marinerad ryggbiff & coleslaw. Vi gjorde lite fint med tända ljus och vinglas också. MUMS vad gott det var. Gudomligt.
Annars har vi städat lägenheten, och det behövdes verkligen. Så nu känns livet riktigt bra. Världens mäktigaste land har en vettig president, vi har en städad lägenhet, jag behöver inte tvätta  än på ett tag igen och vi är sälmätta!

Näää, nu bliré tradera-surfning. Pöss!

Funduleringar

Idag har varit en joooobbig dag, fastän den inte är slut än så känns det som den hållt på i all evighet.
Först slet jag mig upp klockan 8.00 efter att nyss ha somnat- skulle till arbetsförmedlingen. Det var gruppträff och dom tjötade om massa ointressant som inte hjälpte ett dugg. Men sen efteråt så sa jag till dom att gruppträff inte funkar för mig eftersom jag har vissa saker som jag inte tänker snacka om för massa främlingar. Så då var dom riktigt snälla och förstående faktiskt, jag fick stanna kvar efter och prata enskilt. Vi kom fram till att jag skulle på studeiebesök på Hammarö Svetsutbildning för att se om det var något för mig. Det är inte det jag vill jobba med, men om jag ska bli spelprogrammerare eller CAD-konstruktör som jag vill så måste jag:
antagligen praktisera för att sen få---->jobb för att kunna finansiera--->kurser jag behöver inför utbildningen--->utbildning--->drömjobb
Så svets lät ju lite enklare eftersom det då bara blir:
utbildning---> välbetalt jobb
MEN jag tror inte jag vill bli svetsare egentligen eftersom jag brinner för datorer, det är verkligen min enda riktiga passion (om man inte räknar emd självklara saker som Jonas+Katter... och choklad)

Hur som helst så var jag på Hammarö Svetsutbildning och fick prata med en gubbe som fick det att låta som världens svåraste jobb, särskilt som tjej. Fast han sa hela tiden också att "det kan bli ett underbart jobb,eller skitjobb, beroende på vart du hamnar. Sen som tjej får man ju se upp för vissa killar, man måste veta vilka man ska hålla på avstånd". Så sa han också att
-Man reser ju mycket, så när du får ungar så blir det att pumpa ut mjölk påsöndagskvällen och sen kanske vara borta en vecka.
-Ingen fara, jag ska inte ha ungar än på ett tag.
-Det vet man aldrig, 4 sekunder och sen poff är du gravid hahaha, det är allt som behövs
.
Jag blev tyst och skrattade lite krystat. Säger man verkligen så till någon man nyss träffat?

Jaja, i alla fall så verkar det som ett helt okej jobb. Kanske skulle kunna tänka mig utbilda mig till det (är ju bara 1års utbildning), jobba lite och sedan utbilda mig till det jag vill. GAH jag vet inte, jag bara måste bli sysselsatt, och få en vettig inkomst. Han sa att man fick komma och testa i max 4veckor innan man bestämde sig. Kanske ska göra det.

Man kanske ska fucka upp sin ekenomi och vara med i Lyxfällan för då brukar dom skaffa jobb åt en. Också får man en resa till Thailand eller något. Har inte förstått mig på det dock, varför skulle man vilja ha en resa för 20000 när dom kan betala av det på alla lån man har istället?

Ahoj!







Det är så dumt att det är kul

Halloween

Gårdagens festande började med att jag och Jonas fick skjuss in till Gruvlyckan där vi mötte upp Peter, Patrik & Fribe. Vi började lungt med att käka pizza och se på "Asterix- bautasmällen" <--- underbar film som jag blev sjukt nostalgisk av. Vi kom dock fram till att Miraculix's röst måste vara gjord av en porrskådis "ahh uhhhm åhh" stönade han hela tiden. Wierd.
Sen var det dags att sätta igång med party party, det blev rockbands och jag drack en himla äcklig cider.
Vi babblade på lite allmänt och vid 20-tiden tog vi bussen mot kronoparken för att festa hos Ida & Erik.

Kvällen var lyckad, jättetrevligt sällskap och trevligt värdpar. Men jag var inte på topp, blev väldigt deprimerad under festen och kände mig väldigt ful (av någon konstig anledning för jag brukar jämt känna mig som miss universe när jag är full). Hur som helst så drack jag mer och försökte vara social änå. Dock ledde det till att jag pratade om saker som jag absolut inte vill prata med andra om. Usch och fy.
Är det bara jag som blir hödljudd, klängig och korkad när jag dricker?
Men som sagt, absolut inget fel på folket eller festen. Tackar för att man fick komma.
Btw jag var geisha, men bältet gick i sönder så det blev att  lappa ihop allt med massor av säkerhetsnålar :S

Jag älskar dig babe, tycker det var synd att du skulle bli så dålig igår. Du är mitt allt och jag kommer alltid finnas där för dig.

Jävla baksmälla. Pöss

RSS 2.0