Grr

"When you sacrifice liberty for security you will lose both"

Fan jävla FRA-lag. Vad hände med mänskliga rättigheter och yttrandefrihet? Det känns som vi blir mer och mer borgliga, mer och mer konservativa, först vinner Moderaterna och allt blir värre för de arbetslösa samt de rika blir rikare. Och nu kommer den jävla lagen, Storebror ser dig. Jag känner mig riktigt orolig, vart är Sverige påväg egentligen?

Men om man ska se lite på plussidan i politikvärlden så går världens mest inflytelserika kontinent mer mor demokrati än någonsin. Jag håller tummarna för Obama.


Oi oi

Midsommar blev helt okej trots allt. Först praktiserade jag till 16.00, men det var bara 4 timmar så det gick undan. Kom hem till min älskling och gjorde mig fin.. eller ja finare iaf. Sen tog vi en taxi till Kronoparken och upplevde familjeidyllen hos Henrik och Angelika. Där var lite för mycket småbarn och bäbisprat förmin del, jag blev lite utmattad. Men visst, det var trevligt att träffa dom och äta Angelikas supergoda bakverk :)
Vid 21 åkte vi hem igen, och väl hemma blev vi lite heta på gröten, men påväg till sovrummet så ringde min mobil. Det var min kära syster som var aningen berusad och ville prata om lite allt möjligt. Det var trevligt att höra från henne. tydligen hade hon supit ner min 13-åriga lillebror med, tydligen var det hans idé att ringa mig. Jag tycker faktiskt att det var lite synd att jag inte var där med familjen och festade, dom hade midsommarstång och allt.
Nåväl, efter att pratat ganska länge med en väldigt glad syster så lade jag på för att hålla Jonas sällskap, dock så ringde mobilen efter 5sekunder igen. Det var min inte heller särskilt nyktra far, och samtalet löd ungefär såhär:

Han
-Pauline! Du måste komma hem!
Jag -Jaha...?
Han -Ja! Vi måste lära dig köra bil. Du måste ha körkort om du ska flytta till Skoghall!
Jag -Jo.. När hade du tänkt att jag skulle komma hem då? Jag praktiserar 40tim/vecka.
Han -På helgerna! Eller... nä... skit samma förresten. Glad midsommar!

Hm.. Jaha. Vi lade på iaf. Fick förresten reda på att min käre far hade vart med på Göteborgskravallerna och nästan blivit tagen av polisen! Galning :P

Sen fortsatte kvällen med lite hanky panky <3
Efter det gick vi och köpte hamburgare samt satte oss framför Simpson the movie och bara mös. Så jag är väldigt nöjd med gårdagen, främst för att jag har en sån underbar pojkvän. Jag älskar dig SUPERMYCKET!

Over and out.


-----

ps: Jonas hittade ett vitt hårstrå i sitt skägg idag så nu tycker han att han är jättegammal och vis.

ps2: bjuder på lite politiskt inkorrekt humor. yes :)



Jaha

Men va fan, verkar som vi får sitta hemma på midsommar... skitkul. :(
On the plus side så är det klart nu att vi ska köpa lägenheten på SKoghall. yey :)

pöss

Blubb

Idag har jag praktiserat 10-19, fy fan säger jag bara. Mina ben och fötter värker och jag är helt slut. Dessutom träffad ejag en tjej som fick mig att känna mig ännu mer utanför på Burger King idag. Jag såg henne och tänkte presentera mig, så jag gick fram och sa:
Jag -Hej!
Hon - (väldigt tveksam röst) Hej...
Jag presenterade mig - Pauline *le snällt*
Hon - okej.
Så gav hon mig en blick som sa ungefär "jag bryr mig inte, stick härifrån"
Alltså om någon presenterar sig så brukar det ju vara vanligt common sense att presentera sig tillbaka,. Men icke. Sen kollade hon elakt på mig hela tiden och "råkade" knuffa till mig en gång. Jävla oliv. (jag hatar oliver)

Verkar som om flytten inte är säker än. Men jag som var så inställd på det. Hoppas så att vi får lägenheten, skulle kännas helt jäkla überfantastiskt! Också hoppas jag på att hitta ett jobb så jag kan skippa praktiken på BK.

Grattis till min älskling som fått 7 veckors jobb på IKEA! :D Han är superglad över det och det gör mig glad :)
Jag är så jävla avundsjuk :P

Örk. puss!!!!

!!!

Omigod vi flyttar snart :D !!!

Orkar inte skriva något direkt, jäkligt trött efter praktiken.
Men någon som har nån fest eller nåt pågång inför midsommar?

-Huggles-

Praktik

Idag var första "riktiga" dagen för mig på Burger King, alltså en heldag där jag fick lära mig och hjälpa till en del. Jag kände mig allmänt utanför och bortglömd. Varför ska jag ha så svårt att umgås med nya folk? :(

Trött och sleten som få.

Bio

Idag var jag och Jonas på bio med Peter tha norrman. Vi möttes vid bussen som skulle ta oss in till stan när jag plötsligt känner mig otroligt kissenödig samt lite åksjuk, så jag kutar tillbaka till lägenheten och tar cykeln in istället.
Jag funderar på att döpa Jonas cykel (den enda vi har för tillfället och som jag ständigt kidnappar) till Skralte eller nåt sånt. Mest för att den skramlar massa när man åker på den och den känns lite B om jag ska vara ärlig. Förlåt förlåt förlåt älskling, din cykel är bäst.. eller ja, bra iaf ;)
Hur som helst så möttes vi inne vid bion för att se "The Happening" av M. Night Shamalayan (eller hur fan det stavas), och mina förhoppningar var inte jättehöga eftersom jag tyckte The village var sådär och att Sjätte sinnet sög fatalt.
Jag hatar den jävla ungen i Sjätte sinnet, "I see dead people" som han säger med sin ynkliga röst och hans äckliga små hundvalpsögon. Grrr...
Men åter till det jag pratade om nu: The Happening var kuslig, obehaglig och till viss del överraskande. Den var riktigt bra helt enkelt och var en film som passar riktigt bra på bio med den där tryckande skräckkänslan och snygga effekter. Rekomenderas varmt!

Sen gick vi hem i ett behagligt sommarkvällsväder och stannade på Max (ja jag är otrogen mot BK) för att ta varsin glass, jag tryckte även i mig en äppelpaj, glupsk som jag är. Smakade gott och det var riktigt trevligt att umgås med min älskling (Peter) och den där andre (Jonas).

Nä, nu är jag slut. Nog dags att krypa till kojs och kanske läsa lite Illustrerad Vetenskap, jag älskar den tidningen, innan man somnar och har bisarra drömmar om släkt och vänner (nej ni får inga detaljer)

Mångliga hånglingar /P

Omplacering?

Idag var vi och tittade på en bostadsrätt på Skoghall som är riktigt fin. Visst det finns lite småmissar eftersom pesonen har renoverat om allt själv, men väldigt fin. Jag är lite förälskad i den.

- Minus
*Den ligger längre från stan
*Tvättstugan var ingen höjdare
*Den är mycket mindre än vår nuvarande
*Den är dyrare än de andra bostadsrätterna där
*Det blir längre till min praktik/framtida jobb samt till gymmet

+ Plus
*Den är 1400kr billigare i månaden
*Allt ingår - el, vatten, kabel-tv, parkering
*Alla vitvaror är nya (det finns diskmaskin!)
*Toaletten & duschen är helt nya och ej använda ens
*Helheten är riktigt snygg, helt underbart kök
*Det finns övernattningslägenhet man kan låna om någon ska hälsa på
*Områden är trevligt, nära till det mesta man behöver
*Trevligt läge på balkongen + gräsmatta alldeles under

Vi har lagt bud på lägenheten, dock ganska mycket under det priset han ville ha, så vi får se vad som händer. Spännande :)
Idag blev det också klart att jag ska börja utbildas på Burger King på Fredag, sen har jag praktik fram till den 27/7 och om allt går bra så får jag jobb där sen. Ska bli skönt att få något att göra och få träffa lite folk.
Jonas var också på intervju idag, något lagerarbeta (bemanningsföretag), håller tummarna för honom.

= Kram =

Partey

Festen blev helt okej ändå. Först var det lungt och mysigt med Petrarna, special E + P-nut. Vi drack och samtalade lite, men kändes inte riktigt som fest. Sen kom det mer folk, Erika och tre kompisar till henne. Det var riktigt kul, fast jag har ganska mycket ångest över att jag hånglade runt massa och flashade mina bröst ett antal gånger. De finns dessutom på kort.

Av någon anledning fick Erikas kompis Anna för sig att jag ville ha trekant med henne och hennes kille. Det verkar som hon trodde det iaf för hon kom fram till mig ett antal gånger och viskade saker som "Jag har pratat med min kille, men vet inte om han vill." "Kan inte du prata med honom?" Samtidigt som hon var väldigt närgången.
Jag förstår inte alls varför hon fått för sig att jag ville det, haha det var lite skämmigt faktiskt.

Sen strippade hon och hade lite torrjuckande med sin kille på vårt databord, och sen försökte ha sex i vårt sovrum. Men icke! Det är vårt sovrum, det är för mig ett privat rum där bara jag och Jonas ska göra sånt, ingen annan. Jag blev lite irriterad, men dom brukar vara shyssta människor så jag antar att det var alkoholen som tog över där.
Hur som helst så kastade vi ut folk, det blev lite mycket och jag hade grymt mycket huvudvärk och var för full för mitt eget bästa.

Så visst, det var kul (med vissa undantag), men jag känner inte för att ha fest igen.

Pöss!

(lite bilder finns på bilddagboken)

Fest?

Har vi otur så blir det 6 pers med mig & Jonas inräknade, så vi funderar att ställa in. Men jag vill festa :( :( :(

Tråkigt för vi flyttade datum för att folk skulle kunna, men ingen verkar intresserad. Jaja, sista gången vi försöker ha fest iaf. Man kanske får sitta hemma och WoWa istället. yey.

ja jag är bitter.

Veckan som varit

Nu i veckan har jag tränat på gym Måndag, Onsdag & Torsdag. Känner mig jätteduktig och mina klena magmuskler värker. Har också köpt inlines för jag blev så sugen när Jonas köpte, skillnad är bara att han kan åka och det kan inte jag. Så jag har försökt träna lite på skolgården här på kvällen när ingen ser. Fast det gick sådär, jag skrapade upp armbågen :( Tyckte att jag minsann inte behövde några löjliga armbågs- & knäskydd, men jag får nog svälja min stolthet och skaffa det ändå.

Igår var vi hos Norrmannen och åt tacos tillsammans med han och Dala, samt såg på när dom spelade GuitarrHero3. Zomg vad dom kunde, jag skulle fått kramp i fingrarna ^^

Och idag blir vi bortbjudna på mat igen. Oh the sweet life, ingen disk! :D

Imorgon är det parteeey! Hoppas vi får hit lite folk iaf, annars så får vi väl försöka roa de som kommer. Jag kan alltid supa ner Jonas och få han att dansa dansmattan till Wii full, lär vara underhållande. Och om inte annat har vi två datorer och en tv samt sprit, så det borde ju lösa alla problem ;)

BAH gymmet är stängt idag och jag är rastlös. Vill ju få min bodybuilder-kropp, eller ja.. Lite bättre kondition och en liten skymt av armmuskler vore inte fel. Bara så jag kan öppna envisa syltburkar.

Hejsvej.

RSS 2.0