Öh döööh va?

Nu fräter blonderingar och avfärgningar bort mina sista hjärnceller jag hade som brunett.
Nu håller jag på att färga av mitt hår, nu ska bannemej det oranga bort! Detta borde funka eftersom ångorna av avfärgningen får mig att bli yr, gråta och hosta. Dessutom tappade jag lite creme på min arm, och den fick en stor jävla vit fläck. För jag behöver ju bli ännu blekare?
NU BANNEMEJ!
Om jag så tappar halva håret ska det bli blondt iallafall. Får väl göra någon cool kort frisyr isåfall. Brukar vara så ivrig att jag gör 3 blonderingar på en dag = dööööd för håret. Men nu har jag varit duktig och väntat några dagar emellan. Har fått gå runt och se ut som Pippi Långstrump dock.

Fan nu råkade jag blondra andra armen med, måste springa och ta bort det. Häpp häpp!

Kattkattkattkatthattfnatt

Bara så ni vet så finns inte adressen www.bogg.se. Så jag får inte bogga :(

IDAG HAR VI KÖPT KATTER! Två übersöta katter från djurskyddet. Dom är redan 2år, så inga ungar som vi tänkte. Men dom är sjukt gosiga och söta. Den ena är en tjockis och den andra liten och nätt, syskon också. Tror det bivit lite orättvis fördelning av maten där :P
Ihhhhk på Tisdag får vi hem dom. Jag längtar ihjäl mig!


PÖSS!

Living the dream WOAAAH!

Ibland undrar jag vad som är fel med mig. Som när jag vaknade imorse och hade haft världens sjukaste dröm.

Drömmen
Jag var hemma och uttråkad, så jag tänkte förgylla ögonblicket med att se på någon trevlig film. Tydligen så tände jag skitmycket på sälsex. Så jag började titta på diverse sälrullar. Mitt i allt kommer en gammal gumma in i rummet, hon har med sig en sockerkaka. Men hon förklarar att det är inte vilken kaka som helts, hon har nämligen hört att jag är intresserad av sälar.
"Denna kakan är en gammal klenod från 60-talet. Det speciella med de är att om du trycker uppe på den så kommer det spelas upp en sälfilm innuti kakan. Ta väl hand om den, den är dyrbar"
Sen gick tankten och jag tittade ivrigt på filmen i kakan, och sen kunde jag inte låta bli att äta lite av kakan med. När tanten kom tillbaka var allt som fanns kvar av kakklenoden en platt lcd-skärm. Hon blev lite sur.

--

Jaaa.. Sjuk dröm som sagt.

Pöss!

Mums!
Bowie är så jävla sexig, fatta att han är 57 år i den intervjun. GOD! Skulle inte ha något emot att smeta in honom i Nutella.

O.o

W00t!? Har man tomater i nedersta facket på vårt kylskåp så fryser dom till is.... Stenhårda var dom!  Jag blev ganska förvånad när jag skulle skära lite sallad till maten :P

blahblah

Tråkigt inlägg, men måste skriva av mig lite.
Nu är allt riktigt riktigt jobbigt. Jag mår dåligt, slutade på praktiken för att jag inte klarade av att träffa folk. Sitter mest inne hela dagarna och sover eller spelar wow. Fast nu ska jag nog inte spela på ett tag, känner mig inte omtyckt av folket där och är dålig på spelet. Kanske inte låter som en stor grej, men att spela får mig att slippa tänka ett tag.
Men det värsta är nog nätterna. Jag är så ledsen så jag skulle helst vilja sova bort det, men samtidigt kan jag inte somna när jag mår såhär. Så nu sitter jag här kl. 03.20 och vet inte vad jag ska ta mig till. Hur är det meningen att man ska kunna leva såhär?
Arbetsförmedlingen säger att jag måste till psykiatrikern och se om jag blir sjukskriven eller ej. Men jag vill inte! Jag hatar att gå hos psykologer för dom förstår mig ändå inte.

Det är tur att du finns och får mig att vilja fortsätta.
Jag älskar dig.

Mysterium

Nu är det 4e dagen vi bor i vår nya lägenhet, och vissa små mysterium har börjat synas till.

Mysterium #1
När man spolar toaletten så kommer det blått rengöringsmedel från kanten. Men vi kan inte förstå vart det kommer ifrån, för det går inte att öppna tanken och det är inget som sitter vid toalettringen. Kommer det blå gojset någonsin ta slut? Är toaletten levande och visar sin glädje med rengöringsmedel? Vem vet..

Mysterium #2
Massageduschen. Vad exakt är det som ska vara masserande med onda strålar som attackerar en från överallt och är allmänt obehagliga?

Mysterium #3
Hur in i helvete byter man spotlightsen i taket!?

Mysterium #4
Hur gör man is i ismaskinen som är inbyggd i frysen?

Mysterium #5
Hur kan det vara så jävla varmt fastän alla element är avstängda? Jag tror förresten att det ena elementet klagade här om dagen, för det började tjuta som in i helv..etemjöl. Fick stänga av det, och det var ju lika bra det.
Har en teori om att det är hallogenlamporna i taket som gör det varmt, vet att dom kan bli sjukt varma. Men vi har inga i vardagsrummet och sovrummet så det förklarar det ändå inte.

Hur som helst så är lägenheten suupersnygg och kommer bli ännu finare när vi väl packat upp allt och fått bort allt bråte.

Jag bjuder på en liten tjuvkik på vårt undrbara kök:

RSS 2.0