Mysterium

Nu är det 4e dagen vi bor i vår nya lägenhet, och vissa små mysterium har börjat synas till.

Mysterium #1
När man spolar toaletten så kommer det blått rengöringsmedel från kanten. Men vi kan inte förstå vart det kommer ifrån, för det går inte att öppna tanken och det är inget som sitter vid toalettringen. Kommer det blå gojset någonsin ta slut? Är toaletten levande och visar sin glädje med rengöringsmedel? Vem vet..

Mysterium #2
Massageduschen. Vad exakt är det som ska vara masserande med onda strålar som attackerar en från överallt och är allmänt obehagliga?

Mysterium #3
Hur in i helvete byter man spotlightsen i taket!?

Mysterium #4
Hur gör man is i ismaskinen som är inbyggd i frysen?

Mysterium #5
Hur kan det vara så jävla varmt fastän alla element är avstängda? Jag tror förresten att det ena elementet klagade här om dagen, för det började tjuta som in i helv..etemjöl. Fick stänga av det, och det var ju lika bra det.
Har en teori om att det är hallogenlamporna i taket som gör det varmt, vet att dom kan bli sjukt varma. Men vi har inga i vardagsrummet och sovrummet så det förklarar det ändå inte.

Hur som helst så är lägenheten suupersnygg och kommer bli ännu finare när vi väl packat upp allt och fått bort allt bråte.

Jag bjuder på en liten tjuvkik på vårt undrbara kök:

Kommentarer
Postat av: apan

wow!! fan vad snyggt! älskert! ser ut som ni har samma ismaskin som vi har, den funkar dock aldrig när jag försöker få ut is. :(

2008-07-12 @ 10:04:35
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0