Humbug

Igår kväll lade jag och min älskling oss i sängen tidigt (eller ja, tidigt för att vara oss) och såg på "This is England". Överraskande bra film! Sen låg vi och prata lite, så pratglad som jag blir när jag är övertrött och inte vill sova. Vi pratade om framtiden, det är så skönt när man verkligen känner att man kommer ha en framtid ihop. Som jag sagt förut; jag vill bli gammal, rynkig, ful och sjuk med dig. Ja, jag är bäst på romantik.

Mitt dygn har blivit så dumt nu. Jag kan inte somna förrän 6 på morgonen ungefär, och går upp runt 14-15 tiden. Fruktansvärt attt man ska vara så jävla lat. Men å andra sidan så gick jag upp kl.9 igår, och kunde ändå inte somna inatt. Så jag tror inte det beror på vilken tid jag går upp, utan det beror nog på att jag inte gör någonting på dagarna, då blir man ju inte fysiskt utmattad. Men jag ska börja träna inne i stan tänkte jag när man har råd. Om jag nu lyckas komma in när bussarna är så jävla elaka här >:

Igår städade vi lite, eller ja, Jonas städade och jag försökte hjälpa till lite. Men jag var en zombie efter att ha sovit endast två timmar på natten. I alla fall så bestämde sig Jonas för att det var dags att åtminstone göra något lite juligt, så han hämtade upp vår oanvända adventsstake för att ta dess oskuld. Men nej då, den vägrade! Det gick inte att tända fanskapet. Vet inte om det var lamporna som var trasiga, men det såg inte så ut.
Aja, vi ska nog snart införskaffa en plastgran som vi kan pynta med billigt IKEA-pynt som vi köpte billigt förra året efter jul. Dom hade utförsäljning på det då, allt var prissänkt som in i hel...helge.

Nu jagar katterna varandra, eller Leya jagar Chew. Bara det att Chew lägger sig längst uppe på en bokhylla dit tjockis-Leya inte kan komma upp. Detta resulterar i att Leya springer fram och tillbaka på golvet som en galning och låter konstigt. Katter är nog inte så jävla smidiga trots allt, när dom leker hör man deras klor mot golvet och sen hur dom glider in i en vägg för att dom inte kan stanna. Men söta är dom, så söta :)

Japp, då slipper man blogga på ett tag igen. Känner inte att jag har så mycket att dela med mig av.

PÖSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0