Fan fan fan

Idag var jag och piercade mig, tog bort min septum (näspiercing) och skaffade en s.k. Medusa, det vill säga en piercing precis ovanför amorbågen på överläppen. Det gjorde ont, så jävla ont. Nästan värre än nosen.


Ursäkta om jag ser för jävlig ut, har gråtit floder idag (nej inte pg.a. piercing, _så_ ont gjorde den inte)
Ska såklart byta till en svart kula sen så det matchar underläppen, samt att den ska vara mindre (kulan alltså). också är jag svullen like hell!

Har f.ö. en ny skitsnygg t-shirt:

Klicka på bilden för att göra den större.Jag är så slut psykiskt nu, det är inget bra att få sammanbrott. Tycker mest synd om Jonas som måste leva med mina gråtattacker och hyperventelationer m.m.
Jag är så trött, så trött på detta.Dagens bra: Karlstad har många fräscha och gratis offentliga toaletter på varje köpcentrum, till skillnad från Götet där det är omöjligt att hitta.

Dagens anus: Mitt psyke. Samt att folk går och delar ut valpropaganda inför EU-valet utan att säga vilket parti det är. Dom bara slänger broschyren i näven på en. Fick en från Centerpartiet idag, direkt när jag såg vad det var rev jag sönder den framför ögonen på han som delade ut den och slänge skiten i soporna. HA!


Dåligt psyke = dålig fysiskt mående. Jag måste spy (mmmmm to much information)
häpp.

Kommentarer
Postat av: Evelina

Ja det är ju aldrig roligt när man inte mår bra. Jag hoppas dock det blir bättre. Säg till om det är något jag kan göra eller hjälpa dig med.Himla fin tröja och du passa bra i nya piercingen :D

2009-05-13 @ 19:57:26
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Palle

Tack för omtanken Eve, det värmer :)

2009-05-14 @ 15:11:07
URL: http://wiretrap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0